La-Tah

gaptek dan membatasi diri dengan gadget mungkin penampakan nya akan beda tipis.

satu-satu nya yang bikin saya latah adalah kalo ada orang yang istiqomah menjaga amalan yaumian nya.

punya akun twitter? tidak
pin BB? hape nya aja gak ada
big sale di mall? liat rame-rame aja pusing
punya mobil? gaya. naek mobil aja duluan mabok nya

Ne’ Mari Lulus…

Pas kapanane kae, aku sengojo masang status neng YM!: ne’ mari lulus sarjana, aku arep mbalik neng jember, aku nggak gelem stay neng bandung, nggak gelem… Trus mari ngono lha koq akeh sing komentar, hihi, emange salah ngono, nggak tho?

Opoo yo, aku koq nggak gelem netep neng bandung? Saja’no kan bandung iku wes enak, opo-opo ono, ne’ kerjo jarene gajine yo iso gawe mangan, trusan akeh mall pisan, hawane adhem [iki justru nggarai lemu, mangan turu ae polane..]. Mbuh yo opoo… Mungkin polae wes kebiasaan urip neng ndeso, ne’ urip neng kutho male dadi ra krasan… Hihi, ce’ nggak’e… Iki lho alasanku, ce’no kabeh ngerti:

Sing Pertama

Bandung iku kan jarene berada neng daerah cekungan, nah jarene iki male nggawe sirkulasi udara ora lancar, ne’ diilustrasi’no iku koyo mangkok sing ketutupan mangkok, koyo’e ce’ pengape ngono pola yo…

Ne’ koyo jakarta iku teka’e polusi se’ ono sirkulasi udara sing cukup apik, ono pantai pisan neng kono…

Suwi-suwi urip neng bandung iso keracunan polusi udara … Continue reading