Lupita: Njedug Maneh

Kali ini saya ingin bercerita dalam bahasa jawa yang dimix dengan bahasa madura, yaaa itulah bahasa Wina Rukmayuniarti alias Nia… hehe. Bukan bermaksud menggosip tentang orang yang saya ceritakan, karena saya takut sama Allah. Saya hanya ingin menceritakan bagian berkesannya saja. Itu saja.
This story, lho, kok pake bahasa inggris. Ulangi..Crita iki dudu critaku, tapi critane wong liya sing tekan neng kupingku. Kok isa…? Yoi, liwat kupinge si masku trus jebule tekan pisan neng kupingku. Crita santai kayak di pantai bukan panik kayak di klinik, sebuah obrolan siang.
Critane ono menungso, wong wadon, anggep wae jenenge sapa ya…? Hmm, piye nek e ta’jenengi Lupita. Keren kan, anggep wae keren yooo…? Lupita wonge sangar cak! Dempal bek e ya bosone.. hehe [lebai kah…?]
Nah, nalika numpak bis mabur trus mudhun neng bandara, mbiyen kan lawange TKI lan penumpang sing sa’liyane TKI kan sejeh… Lha, karo bapak-bapak sing njogo bandara  dikongkon liwat lawange TKI, padahal kan mbak Lupita dudu TKI [beh, perawakane kaya TKI opo ya…?]
Trussss, si mbak Lupita kuwi yen numpak sepedha motor koyo sepur mabur. Nggak gumun, si mbak Lupita iki tau nubruk montor ngarepe, yo kuwi saking ngebute [pengen dadi pembalab paling yo..?]

Supire montor metu: ”$#(*&^?>@**&^+))” [wes intine ngamuk-ngamuk gara-gara montore ditubruk]

Mbak Lupita ngrungokke. Tapi gak suwiiii…..

…bRuAAAaaaaakkKKKK…

“Njedug Maneh”

<gara-gara gigi 1 ne durung di-nol-ke, hehe–seperti kebiasaan saya yang mematikan mesin sepeda motor dalam keadaan tidak nol alias dalam keadaan gigi 1–hehe >

Si supire wes males, bablas langsung, ora nggatekno mbak Lupita. Hehe..

Mbak Lupita, Mbak Lupita… 😉

*sepurane sing ora mudheng boso jowo, lagi pengen berjowo-jowo ria kiy*

Kali ini saya ingin bercerita dalam bahasa jawa yang dimix dengan bahasa madura, yaaa itulah bahasa Wina Rukmayuniarti alias Nia… hehe. Bukan bermaksud menggosip tentang orang yang saya ceritakan, karena saya takut sama Allah. Saya hanya ingin menceritakan bagian berkesannya saja. Itu saja.

This story, lho, kok pake bahasa inggris. Ulangi..Crita iki dudu critaku, tapi critane wong liya sing tekan neng kupingku. Kok isa…? Yoi, liwat kupinge si masku trus jebule tekan pisan neng kupingku.
Critane ono menungso, wong wadon, anggep wae jenenge sapa ya…? Hmm, piye nek e ta’jenengi Lupita. Keren kan, anggep wae keren yooo…?

Lupita wonge sangar cak. Dempal bek e ya bosone.. hehe [lebai kah…?]

Nah, nalika numpak bis mabur trus mudhun neng bandara, mbiyen kan lawange TKI lan penumpang sing sa’liyane TKI kan sejeh… Lha, karo bapak-bapak sing njogo bandara  dikongkon liwat lawange TKI, padahal kan mbak Lupita dudu TKI [beh, perawakane kaya TKI opo ya…?]

Trus, si mbak Lupita kuwi yen numpak sepedha motor koyo sepur mabur. Nggak gumun, si mbak Lupita iki tau nubruk montor ngarepe, yo kuwi saking ngebute [pengen dadi pembalab paling yo..?]

Supire montor metu: ”$#(*&^?>@**&^+))” [wes intine ngamuk-ngamuk gara-gara montore nubruk]

Mbak Lupita ngrungokke. Tapi gak suwi.

…bRuAAAaaaaakkKKKK…

“Njedug Maneh”

Si supire wes males, bablas langsung, ora nggatekno mbak Lupita. Hehe..

Mbak Lupita, Mbak Lupita…

*sepurane sing ora mudheng boso jowo, lagi pengen berjowo-jowo ria kiy*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s